22 svi 2015

ODRŽANA PREZENTACIJA NATJEČAJA „IZGRADNJA PROIZVODNIH KAPACITETA I ULAGANJE U OPREMU“ TE „ULAGANJE U PROIZVODNU TEHNOLOGIJU MSP“

Dana 22. svibnja 2015. godine u prostorijama HGK-Županijske komore Koprivnica, a u organizaciji HOK-Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HGK-Županijske komore Koprivnica održana je prezentacija natječaja „Izgradnja proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu” te „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP”.

Prisutnima su se na početku radionice obratili organizatori ove radionice i zahvalili svima na dolasku.

Ispred HGK, Uprave za međunarodne poslove, poduzetnicima se obratio gospodin Igor Bobek, koji je ujedno održao prezentaciju o navedenim natječajima, dok je ulogu HBOR-a poduzetnicima predstavio gospodin Josip Grgić iz Uprave za Financijske instrumente HBOR-a. Gospodin Grgić je ujedno prezentirao potporne aktivnosti HBOR-a te komercijalnih banaka koje su na raspolaganju poduzetnicima kao dodatni izvori sufinanciranja projekata.

Cilj prezentacije bio je upoznati poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije o navedenim natječajima, kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije.

Na prezentaciji je sudjelovalo dvadesetak sudionika, predstavnika poduzetnika i potpornih institucija s područja Koprivničko-križevačke županije.

Ove prezentacije uvod su u radionicu za poduzetnike, koja će se održati 26. svibnja 2015. godine, s početkom u 10,00 sati u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a na kojima će se poduzetnici direktno upoznati s načinom popunjavanja obrasca za ove Javne pozive.

Za sve dodatne informacije, svi zainteresirani slobodno se mogu obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na email: [email protected].

1 copy

2

3

4

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci