30 lis 2014

ODRŽANA TREĆA RADIONICA U SKLOPU PROVEDBE PROJEKTA COMMON CROSS BORDER STRATEGY

 

CCBS

HU-HR

 

 

 

 

 

U srijedu, 29. listopada 2014. godine u prostorima restorana Vojarna u Križevcima održana je treća radionica za pripremu dokumenta „Strategija regionalnog razvoja prekograničnog područja” u okviru provedbe Projekta COMMON CROSS BORDER STRATEGY. Radionica je organizirana za sektor ruralnog razvoja.

Na radionici je Tihana Kraljić, voditeljica Odjela za regionalni i ruralni razvoj te strateško planiranje održala prezentaciju o ciljevima Projekta i projektnim aktivnostima PORE, iskustvima u provedbi Operativnog programa Mađarska-Hrvatska za razdoblje 2007.-2013. i prioritetima novog Operativnog programa Mađarska-Hrvatska za razdoblje od 2014.-2020. Također su predstavljeni podaci za poljoprivredu i ruralni razvoj iz Analize stanja i Nacrta SWOT analize Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020., te do sada poduzete aktivnosti u izradi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020..

Radionici su nazočili poljoprivredni proizvođači, predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Savjetodavne službe, Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima, Srednje gospodarske škole Križevci, Hrvatske poljoprivredne agencije te Lokalne akcijske grupe „PODRAVINA”.

IMG 4155IMG 4160IMG 4154 copy

EU

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci