28 srp 2014

ODRŽAN TREĆI KOORDINACIJSKI SASTANAK HRVATSKOG NACIONALNOG TIMA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA REThINK

Untitled copy

U ponedjeljak, 28. srpnja 2014. godine u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja u Koprivnici održan je treći koordinacijski sastanak hrvatskog nacionalnog tima u okviru provedbe projekta REThINK. Na sastanku su bili prisutni predstavnici svih projektnih partnera iz Hrvatske, odnosno Agencije za razvoj Varaždinske županije AZRA, Regionalne razvojne agencije Međimurje REDEA, Zagorske razvojne agencije ZARA, Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije ZACORDA te Razvojne agencije Podravine i Prigorja PORE.

Na početku sastanka kratko je prezentiran dosadašnji napredak u projektu, odnosno prezentirane su provedene projektne aktivnosti, kao i izazovi koji su nastali prilikom provedbe istih. U nastavku su predstavljene aktivnosti koje će se provoditi u narednom periodu od kojih izdvajamo analizu potreba dionika regionalnog razvoja koja će se vršiti na temelju prikupljenih upitnika i intervjua nositelja regionalnog razvoja iz proteklog razdoblja.

Nadalje, predstoji organizacija okruglih stolova za izradu programa osposobljavanja trenera za održivi regionalni razvoj u svakoj od zemalja partnera na kojima će sudjelovati predstavnici iz svih Županija partnera, predstavnici institucija aktivnih u obrazovanju odraslih i institucija strukovnog obrazovanja, kao i predstavnici Razvojnih agencija koje su partneri u projektu. Glavni organizator okruglog stola u Hrvatskoj biti će AZRA, dok će Hrvatski partneri pružati stručnu i tehničku pomoć u organizaciji.

Sljedeći sastanak hrvatskog nacionalnog tima planiran je za listopad 2014. godine te će se održati u Krapini.

IMG 3293IMG 3297

IMG 3291

 

 

 

 

 

LOGO PROGRAMA RETHING

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci