23 velj 2016

POZIV NA DODJELU CERTIFIKATA ZA VODITELJE REGIONALNOG RAZVOJA U OKVIRU PROJEKTA REThINK

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja sudjelovala je kao projektni partner u provedbi međunarodnog projekta REThINK. Projekt se provodio 27 mjeseci u okviru Programa za cjeloživotno učenje – potprograma Leonardo da Vinci Prijenos inovacija, a njegova ukupna vrijednost bila je 278.870,64 EUR. U projektu je sudjelovalo ukupno 9 partnera iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Poljske i Slovačke. Vodeći partner bila je Agencija za regionalni razvoj Varaždinske županije AZRA d.o.o., dok su iz Hrvatske sudjelovale još 4 razvojne agencije iz sjeverozapadnog dijela Hrvatske – PORA, REDEA, ZARA i ZACORDA.

Cilj projekta bio je doprinijeti razvoju obrazovanja i osposobljavanja na području održivog regionalnog razvoja, odnosno ojačati kapacitete dionika na lokalnoj i regionalnoj razini da, temeljem iskustava stranih partnera, unaprijede vlastite kompetencije na području upravljanja regionalnim razvojem. PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja održala je specijalističku edukaciju za voditelje regionalnog razvoja kojoj je prisustvovalo 27 sudionika.

Svečana dodjela certifikata održat će se u utorak, 01. ožujka 2016. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci