01 ožu 2016

ODRŽANA DODJELA CERTIFIKATA ZA VODITELJE REGIONALNOG RAZVOJA U OKVIRU PROJEKTA REThINK

U utorak, 01. ožujka 2016. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je svečana dodjela certifikata za voditelje regionalnog razvoja u okviru projekta REThINK, u kojem je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja sudjelovala kao projektni partner.

Nakon uvodnog obraćanja Melite Birčić, ravnateljice PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, prisutnima se obratio župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, koji je pohvalio projekt te naglasio važnost kontinuiranog educiranja dionika na području održivog razvoja, kako na lokalnoj, tako i na regionalnoj razini. Ispred vodećeg partnera u ovom projektu, Agencije za regionalni razvoj Varaždinske županije AZRE d.o.o., prisutnima se obratio direktor Krunoslav Lukačić, koji se zahvalio na odličnoj suradnji tijekom provedbe projekta te izrazio želju za nastavkom suradnje kroz buduće zajedničke projekte.

Zatim je uslijedila svečana dodjela certifikata za voditelje regionalnog razvoja, kojeg je primilo ukupno 27 sudionika edukacije. Certifikate su dodijelili župan Darko Koren i ravnateljica PORE KKŽ Melita Birčić. Nakon dodjele certifikata, svi polaznici edukacije kao i svi treneri – djelatnici PORE KKŽ, zajednički su se fotografirali ispred zgrade PORE KKŽ.

Projekt se provodio 27 mjeseci u okviru Programa za cjeloživotno učenje – potprograma Leonardo da Vinci Prijenos inovacija, a njegova ukupna vrijednost bila je 278.870,64 EUR. U projektu je sudjelovalo ukupno 9 partnera iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Poljske i Slovačke. Od hrvatskih partnera u projektu, uz vodećeg partnera AZRU d.o.o., sudjelovale su još 4 razvojne agencije iz sjeverozapadnog dijela Hrvatske – PORA, REDEA, ZARA i ZACORDA.

a01a02a03a04a05a06a07a08a09a10a11

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci