18 srp 2014

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA „22. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU“

Ovogodišnji 22. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se u periodu od 05. do 07. rujna 2014. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam manifestacija je s velikom ponudom poljoprivredne mehanizacije na jednome mjestu u okviru kojeg će se već tradicionalno održati Državna stočarska izložba na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Sajam će ponuditi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu, kao i bogat kulturno – umjetnički i zabavni program za sve posjetitelje.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja već tradicionalno u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu.

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 22. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected] zaključno do 08. kolovoza 2014. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci