16 tra 2014

PROJEKT REtHINK – Regional transfer and integration of VET practices on sustainable development

rethink logo

Projekt RETHINK je odobren je za financiranje u okviru Programa za cjeloživotno učenje, potprograma Leonardo da Vinci – Prijenos inovacija.

Vodeći partner je Agencija za razvoj Varaždinske Županije AZRA d.o.o.

Projektni partneri su: Bluewaters Environmental consultants (Austrija), Znanstveno – raziskovalno središče Bistra Ptuj (Slovenija), Kujavsko – Pomorskie Voivodeship (Poljska), Agentúra na podporu regionálneho rozvoja Košice (Slovačka) te razvojne agencije iz Krapinsko-zagorske, Međimurske, Zagrebačke i Koprivničko-križevačke županije: ZARA, REDEA, ZACORDA i PORA.

Projektom se želi doprinijeti poticanju eksploatacije postojećih inovacija u obrazovanju i osposobljavanju u području održivog regionalnog razvoja kako bi se obrazovanje i osposobljavanje učinilo otvorenije i relevantnije za potrebe tržišta rada te društva općenito.

Projektom će se poduprijeti osposobljavanje trenera u svrhu stjecanja ključnih kompetencija i pedagoških vještina, koje će im omogućiti da poboljšaju kapacitete dionika regionalnog razvoja za upravljanje i provedbu regionalnih razvojnih aktivnosti i to kroz prijenos i testiranje programa strukovnog obrazovanja i osposobljavanja iz područja regionalnog razvoja koji su uspješno primjenjeni u drugim zemljama Europske unije.

Trajanje projekta: 24 mjeseca, od 1.11.2013. do 31.10.2015.

Ukupna vrijednost projekta: 278.870,64 EUR

Sufinanciranje EU: 74,86%

LOGO PROGRAMA RETHING

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci