07 tra 2014

ZAPOČELE PRIPREME ZA IZRADU IZVJEŠTAJA O PROVEDBI ŽUPANIJSKE RAZVOJNE STRATEGIJE ZA 2013. GODINU

U ponedjeljak, 07. travnja 2014. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak radne grupe na temu pripreme izvještaja o provedbi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za 2013. godinu, a u organizaciji PORE kao regionalnog koordinatora.

Sastanku su kao predstavnici radne grupe prisustovali pročelnici i djelatnici Upravnih odjela, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica.

Na sastanku je prezentirana metodologija izrade navedenog izvješća te su dogovoreni daljnji koraci vezani uz prikupljanje podataka potrebnih za izradu izvješća o provedbi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za 2013. godinu.

Nakon sastanka vezanog za ŽRS održan je informativni seminar projekta REThINK čiji osnovni cilj je poticanje primjene postojećih inovacija u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u području održivog regionalnog razvoja, a u sklopu Potprograma Leonardo da Vinci – Prijenos inovacija. Ukupna vrijednost projekta je 278.870,64 EUR. Partneri u projektu s hrvatske strane su Agencija za razvoj Varaždinske županije kao koordinator, Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije, Zagorska razvojna agencija, Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

IMG 2642IMG 2645

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci