17 lis 2016

ŽUPANIJSKA RAZVOJNA STRATEGIJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA RAZDOBLJE OD 2014. DO 2020. GODINE – OTVORENO JAVNO SAVJETOVANJE

Obavještavamo Vas da je Koprivničko-križevačka županija na svojim stranicama objavila Javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću vezano uz Nacrt Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Javno savjetovanje je u skladu s Kodeksom savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja i provedbe općih i drugih akata Koprivničko-križevačke županije. Pozivamo sve zainteresirane da svoje komentare i prijedloge dostave putem službenog obrasca najkasnije do 13. studenoga 2016. godine.

Županijska razvojna strategija Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od 2014. do 2020. godine u skladu sa člankom 13. Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske (NN 147/14) predstavlja temeljni strateški planski dokument jedinice područne (regionalne) samouprave kojim se definiraju njeni ciljevi i prioriteti. Županijska razvojna strategija izrađivala se po načelu partnerstva i suradnje svih dionika važnih za razvoj županije.

Navedeni materijal možete vidjeti ovdje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci