16 sij 2014

NAJAVA DVODNEVNE RADIONICE „VJEŠTINE UPRAVLJANJA PROJEKTOM – PROJECT CYCLE MANAGEMENT” ZA VISOKOOBRAZOVANE NEZAPOSLENE OSOBE TE PODUZETNIKE POČETNIKE U OKVIRU PROJEKTA EU COMPASS 2

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u okviru provedbe projekta EU COMPASS 2 odobrenog u okviru trećeg natječaja IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013., organizira dvodnevnu radionicu na temu „VJEŠTINE UPRAVLJANJA PROJEKTOM – PROJECT CYCLE MANAGEMENT” za visokoobrazovane nezaposlene osobe, te poduzetnike početnike s područja Koprivničko-križevačke županije.

Radionica će se održati dana 21. i 22. siječnja 2014. godine u prostoru PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48 000 Koprivnica (sudjelovanje na radionici je besplatno). Izvođač edukacije je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

U okviru projekta ujedno je kreiran i virtualni poziv za dostavu projektnih prijedloga te će se educirati polaznike kako napisati projektni prijedlog te kako ispuniti prijavni obrazac s ciljem doprinosa boljoj apsorpciji EU fondova u Hrvatskoj u dugoročnom razdoblju (cjeloživotno učenje odraslih nezaposlenih osoba).

Projektni prijedlozi dostavljeni sukladno uputama navedenim u virtualnom pozivu potom će se ocjenjivati, te će se proglasiti po tri pobjednika u svakoj županiji. Po jedan pobjednik iz tri županije koje su projektni partneri će pohađati petodnevnu praksu u potpornoj instituciji u Mađarskoj koja se bavi provedbom EU projekata. Unutar projekta će biti organizirano studijsko putovanje, odnosno posjet potpornim institucijama i obilazak projekata financiranih EU sredstvima.

Molimo zainteresirane polaznike da se prijave na e-mail adresu [email protected], zaključno do ponedjeljka 20. siječnja 2014. godine do 11.sati.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 ili e-mail adresu: [email protected].

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci