18 pro 2013

NAJAVA 19. PO REDU SAJMA VIROEXPO 2014.

Medunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014. godine ove će se godine održati od 24. do 26. siječnja 2014. godine na sajamskom prostoru Viroexpo-a u Virovitici.

Zemlja partner ovogodišnjeg 19. Viroexpo-a je Kraljevina Nizozemska, dok su glavni pokrovitelji sajma, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji sajma su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.

Sajam će i ove godine biti popraćen bogatim sadržajima poput kulturno-umjetničkog programa, izložbi i stručnih predavanja.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica, organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije, koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa, a nastup na sajmu sufinancirat će se sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa “PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. godinu.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji se žele predstaviti na zajedničkom izlagačkom prostoru KKŽ na međunarodnom 19. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014., da se jave u PORU zaključno s 31. prosinca 2013. godine

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci