29 stu 2013

KONFERENCIJA „MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA EU FONDOVA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI“

Ured zastupnice u Europskom parlamentu gospođe Ivane Maletić organizira konferenciju na temu „Mogućnosti korištenja EU fondova u Koprivničko-križevačkoj županiji” koja će se održati 6. prosinca 2013. godine u prostorima HGK Županijske komore u Koprivnici.

Konferencija je namijenjena predstavnicima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, ostalim proračunskim korisnicima, poduzetnicima, nevladinom sektoru te svima zainteresiranima za tematiku EU fondova. U okviru konferencije bit će spomenute specifičnosti vezano uz Koprivničko-križevačku županiju te će se analizirati i predstaviti područja za koja su općine, gradovi i županija iskazali interes.

Mogućnosti korištenja EU fondova, Uvod u analizu Upitnika i stanje projekata u Koprivničko-križevačkoj županiji predstavit će gospođa Ivana Maletić, dok će Fondove EU i zahtjeve regulative za jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, proračunske korisnike, poduzetnike i neprofitne organizacije te primjere projekata iz zemalja članica prezentirati gospođa Marija Tufekčić, savjetnica u Uredu zastupnice u Europskom parlamentu gospođe Ivane Maletić.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci