26 stu 2013

ODRŽANA JEDNODNEVNA EDUKACIJA NA TEMU „RASPOLOŽIVI STRUKTURNI FONDOVI ZA FINANCIRANJE PROJEKATA“

U okviru provedbe projekta EU COMPASS 2, Zaklada za razvoj poduzetništva županije Zala iz Republike Mađarske, organizirala je 25. studenog 2013. godine u Zalaegerszegu jednodnevnu radionicu na temu „Raspoloživi strukturni fondovi za financiranje projekata”.

Radionici je prisustvovalo 30-ak predstavnika privatnog i javnog sektora s područja mađarske županije Zala, kao i predstavnici PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Na početku radionice projekt menadžerica Zaklade za razvoj poduzetništva županije Zala prisutne je ukratko upoznala s aktivnostima projekta EU Compass 2. Zatim je predstavljena povijest Europske unije, te usporedbe konkurentnosti zemalja EU u odnosu na ostatak svijeta. Prezentirane su financijske mogućnosti iz fondova u nadolazećem periodu 2014-2020, te su dani okvirni datumi budućih raspisivanja javnih poziva u Republici Mađarskoj.

Na kraju radionice najavljena je sljedeća projektna aktivnost, radi se o radionici na temu Vještine upravljanja projektnim ciklusom koja će se održati u prosincu.

IMG 1786.jpgIMG 1788.jpgIMG 1793.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci