18 stu 2013

POZIV ZA GRAĐANE NA ZAJEDNIČKO PREDSTAVLJANJE OPERATIVNIH PROGRAMA

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije poziva sve zainteresirane građane na svečano predstavljanje Operativnih programa „Promet”, „Zaštita okoliša”, „Regionalna konkurentnost” i „Razvoj ljudskih potencijala” za razdoblje od 2007-2013. koje će se održati u ponedjeljak 25. studenog 2013. godine.

Predstavljanje zajednički organiziraju Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Cilj zajedničkog predstavljanja Operativnih programa je informirati javnost o prioritetima koje je Republika Hrvatska ulaskom u Europsku uniju odlučila financirati kroz strukturne fondove i Kohezijski fond te predstaviti uspješne primjere projekata financirane u okviru pojedinog operativnog programa.

Svi zainteresirani građani mogu od 14,00 do 16,30 sati u predvorju hotela Westin u Zagrebu, saznati sve što ih zanima o Operativnim programima i posjetiti informacijske pultove, te razgledati izložbu fotografija projekata.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci