11 stu 2013

ODRŽAN 16. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

U prostorima Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca i Sportske dvorane Gimnazije I. Z. Dijankovečkoga u Križevcima od 08. do 10. studenog 2013. godine održan je 16. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.

Sajam je ove godine okupio više od 250 izlagača iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine, Slovenije i Austrije koji su na ukupno 5.500 m2 unutarnjeg i vanjskog izlagačkog prostora, posjetiteljima predstavili svoje proizvode i usluge.

Sajam je održan u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori sajma bili su Križevački poduzetnički centar d.o.o., Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, dok je nositelj financijsko-komercijalnih poslova sajma bio HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije.

Sajam je otvorio gospodin Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, a u ime Ministarstva poduzetništva i obrta sajmu je nazočio pomoćnik ministra gospodin Vjekoslav Rakamarić. Uzvanicima sajma obratili su se župan Koprivničko-križevačke županije i predsjednik Organizacijskog odbora 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Koren, zamjenik gradonačelnika grada Križevaca gospodin Tomislav Katanović i predsjednik Gospodarskog vijeća ŽK Koprivnica Miroslav Vitković.

U okviru sajma održani su brojni kulturni, stručni i turistički sadržaji, modna revija te informativni seminari i radionice za poduzetnike i posjetitelje sajma kao što su „Mogućnosti korištenja obnovljivih izvora energije”, „Iskorištavanje tekstilnog otpada” i drugi. PORA Razvojna agencija sudjelovala je kao predavač na informativnom seminaru na temu: “Europske mogućnosti za ruralne žene” – mogućnosti korištenja EU fondova te je organizirala i izvodila info seminar: „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja” u okviru provedbe projekta „e-Poslovanje”.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove je godine na izlagačkom prostoru u okviru sajma predstavila svoje aktivnosti, aktualne projekte te edukacije i seminare za poduzetnike, predstavnike jedinica lokalne (regionalne) samouprave i civilnog sektora.

IMG 1707IMG 1720IMG 1723IMG 1730

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci