15 lis 2013

ODRŽANA RADIONICA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA CMAB – MARKETING I ORGANIZACIJA DOGAĐANJA U PREKOGRANIČNOM PODRUČJU“

U okviru projekta „CMAB – Marketing i organizacija događanja u prekograničnom području” a u suradnji s partnerima na projektu: Sveučilištem PANON iz Nagykanizsa iz Mađarske i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje d.o.o. iz Osijeka, dana 11. listopada 2013. godine, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je radionicu na temu „Iskustva i problemi u organizaciji manifestacija”.

Cilj projekta Projekt „CMAB – Marketing i organizacija događanja u prekograničnom području” je omogućiti širenje marketinških aktivnosti organizatorima manifestacija i festivala na lokalnom području sa svrhom privlačenja više turista, uspostava gospodarske i kulturne suradnje u prekograničnom području te stvaranje regionalnog turističkog imagea i brenda.

Projekt „CMAB – Marketing i organizacija događanja u prekograničnom području” sufinanciran je iz Programa IPA Prekograničnog programa Mađarska – Hrvatska.

Radionica je održana u dvorani PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovala su joj 24 predstavnika jedinica lokalne samouprave i turističkih zajednica s područja Koprivničko-križevačke županije koji su i sami organizatori turističkih događanja i manifestacija u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Sudionici radionice imali su prilike čuti o važnosti strateškog planiranja, a u praktičnom djelu sudionici su radili i SWOT analizu, razgovarali o problemima na koje nailaze kod organizacije događanja i manifestacija na području svojih gradova i općina te međusobno razmijenili dosadašnja iskustva iz provedbe turističkih projekata.

Izvođači ove radionice bili su Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci