09 lis 2012

U OKVIRU PROJEKTA I3CT TEHNOLOŠKO-INOVACIJSKI CENTAR MEĐIMURJE ORGANIZIRA RADIONICU “UPRAVLJANJE INOVACIJAMA I ALATI ZA INOVIRANJE”

IPA

 

 

 

 

Edukacija „Upravljanje inovacijama i alati za inoviranje” namijenjena je poduzetnicima koji traže prilike za nove prihode, znanstvenicima koji traže tržište za svoja otkrića, inovatorima koji traže kupce za svoje proizvode te svima koji se bave poduzetništvom.

Na edukaciji “Upravljanje inovacijama i alati za inoviranje” polaznici će imati priliku upoznati i kroz praktičan rad isprobati osnovne alate inoviranja, od definiranja karaktera inovacije i smjernica za određivanje strategije komercijalizacije do načina stvaranja ili unapređivanja poslovnog modela, definiranja ponude vrijednosti, izglednih kupaca i okolnosti u kojima će veća vjerojatnost uspjeha i rasta.

Sudionici će se upoznati s:

 novim “zakonitostima” inoviranja

 razlikom između postupne i disruptivne inovacije

 tipovima poslovnog modela i elementima koji čine poslovni model

 koncepcijom “posla kupca”

 strateškim platnom i krivuljom ponude vrijednosti.

Predavač na radionici će biti gospodin Boris Golob, mag.ing., vodeći hrvatski stručnjak za postupke inoviranja proizvoda, usluga i poslovnih modela. Kao savjetnik vlasnika i uprava poduzeća sudjelovao je u projektima razvoja i komercijalizacije inovacija u trgovini, uslužnim djelatnostima, ugostiteljstvu, metalnoj industriji, proizvodnji roba široke potrošnje, IT sektoru i energetici. Godine 2009. objavljuje e-knjigu „Inovacija od ideje do tržišta”, a 2008. Godine polazi edukaciju Excellence in Innovation Management EFQM Brussels, 2011. završava edukaciju iz Outcome-Driven Innovation metodologije na Strategyn Institute SAD, 2012. polazi Business Model Workshop & Masterclass kod dr Alexandera Osterwaldera. Od 2010. godine je direktor Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Kako bi se prijavili za sudjelovanje, ispunjeni prijavni obrazac pošaljite na adresu elektroničke pošte: [email protected] ili na broj faksa: 040/395-142. Krajnji rok za prijavu je 15. listopada 2012. godine. Dodatne informacije o radionici možete dobiti putem telefona pozivom na broj 040/395-560 ili u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978.

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci