09 kol 2012

NAJAVA ZAJEDNIČKOG NASTUPA PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA „20. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU“

Ovogodišnji 20. jubilarni jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 07. do 9. rujna 2012. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam poznat je prvenstveno kao stočarski, ali i gospodarski i obrtnički sajam, s najvećom ponudom poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu u zemlji. U okviru ove najveće sajamske priredbe Bjelovarskog sajma, ali i najveće specijalizirane stočarske priredbe u zemlji, održat će se i 20. državna stočarska izložba, na kojoj će se predstaviti najbolja grla stočnog potencijala Republike Hrvatske.

S obzirom da je ovo 20. jubilarna manifestacija, sajam će ponuditi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu, kao i bogat kulturno – umjetnički i zabavni program za sve posjetitelje.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja već tradicionalno u suradnji sa HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 20. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected] zaključno do 14. kolovoza 2012. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci