09 kol 2012

ART&CRAFT EXPO 5 OBJAVIO POZIV ZA SUDJELOVANJE NA KULTURNO GOSPODARSKOJ MANIFESTACIJI U NEW YORKU

08. kolovoza 2012. godine Organizacijski tim CROATIAN art&craft EXPO 5 objavio je poziv za sudjelovanje na kulturno gospodarskoj manifestaciji koja se po peti put održava u New Yorku od 19. do 21. listopada 2012. godine. Novost ovogodišnjeg CROATIAN art&craft EXPO 5 je da se po prvi put održava u okviru međunarodnog strukovnog sajma na adresi:

Jacob K. Javits Convention Center
655 West 34th Street
New York, NY 10001

CROATIAN art&craft EXPO 5 namijenjen je tradicijskim i umjetničkim obrtima, malim i srednjim poduzećima, obiteljskim gospodarstvima, strukovnim udruženjima, udrugama, zadrugama, autorima, samostalnim umjetnicima te drugim fizičkim i pravnim osobama koji su uspjeli stvoriti poseban originalni hrvatski proizvod profesionalne izrade i žele ga promovirati izvan granica Hrvatske.

Na CROATIAN art&craft EXPO 5 hrvatski proizvodi se promoviraju po slijedećim kategorijama:

Etno baština, Gastro suvenir i Primijenjena umjetnost – hrvatska kreativnost. Polazne točke za sve kategorije su autentičnost, profesionalnost i konkurentnost.

Cilj projekta je kontinuiranom promocijom na američkom tržištu promovirati Hrvatsku kao mediteransku zemlju autentičnog kulturnog identiteta, te na kreativan i sustavan način poticati održivost malog i srednjeg gospodarstva u Hrvatskoj kako bi se uspostavio interkulturalni dijalog između dvije zemlje i razvio potencijal hrvatskog izvoznog proizvoda.

Organizator sajma je Midtown Creative Events, a partner s hrvatske strane je Udruga Kulturni turizam, Promotion art&culture.

Rok za podnošenje prijava je 20. kolovoza 2012. godine na e-mail adresu organizatora: [email protected] sa fotografijama proizvoda koji se žele izlagati i kratkim opisom profesionalne djelatnosti/promo priče o proizvodu.

Svi prijavljeni radovi prolaze selekcijski proces, a o rezultatima će svaki sudionik biti obaviješten putem e-maila, nekoliko dana nakon zaprimljene prijave. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 2.900,00 kn.

Informacije o sudjelovanju svi zainteresirani mogu pronaći na web stranici: www.burzasuvenira.hr ili se obratiti u PORU Razvojnu Agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica ili na broj telefona: 048/612-978 te na e-mail: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci