24 tra 2012

ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA EU COMPASS

 

U okviru provedbe projekta EU Compass, u ponedjeljak 23. travnja 2012. godine u Kaposvaru u Mađarskoj je održan sastanak svih projektnih partnera.

Sastanak projektnih partnera je održan u organizaciji Poduzetničkog centra Županije Somogy, a prisustvovali su mu predstavnici svih projektnih partnera: Zaklade Županije Zala za promociju poduzetništva, Gospodarske i industrijske komore županije Zala, HGK Županijske komore Varaždin, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i VIDRE Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

eucom1eucom2

U uvodnom dijelu sastanka svi projektni partneri dali su kratak osvrt na provedene aktivnosti i utrošena financijska sredstva tijekom prvog i drugog kvartalnog razdoblja. PORA je u drugom kvartalnom razdoblju održala tri info dana i tri treninga na temu prezentacije otvorenih EU natječaja za javni, privatni i civilni sektor: treninzima je prisustvovalo više od sto sudionika s područja Koprivničko-križevačke županije, dok su sve razrađene projektne ideje sudionici mogli prijaviti na ciljane otvorene javne pozive.

eucom3eucom4

Na jučerašnjom sastanku ujedno je dogovoren i daljnji tijek radionica koje će se održavati u okviru projekta EU Compass. PORA će u posljednjem kvartalu provedbe projekta održati jedan trening za upravljanje projektnim ciklusom te će aktivno sudjelovati u pripremi i provedbi aktivnosti predviđenih projektom; kreiranje EU rječnika, potpora organizaciji dva studijska putovanja u Mađarsku, kreiranje web sadržaja PORE na web stranici projekta EU COMPASS.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci