20 sij 2012

U OKVIRU PROJEKTA EU COMPASS ODRŽAN TREĆI TRENING ZA EU INFO TOČKE

U okviru provedbe projekta EU Compass, u četvrtak 19. siječnja 2012. godine u Zalaegerszegu u Mađarskoj je održan treći po redu trening za EU informatore.

Trening je održan u organizaciji Vodećeg partnera Zaklade Županije Zala za promociju poduzetništva, a prisustvovali su mu predstavnici svih projektnih partnera: Poduzetnički centar Županije Somogy, Gospodarska i industrijska komora županije Zala, HGK ŽK Varaždin, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

U uvodnom dijelu treninga svi projektni partneri dali su kratak osvrt na provedene aktivnosti i utrošena financijska sredstva u prvom kvartalnom razdoblju. Budući da je ovo bio završni trening prije uspostave tri info točke u okviru ovog projekta, projektni partneri HGK Varaždin, Vidra Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja izvijestili su u kojoj je fazi nabava opreme za info točke, gdje će one biti smještene i kako će funkcionirati.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja krajem prošle godine obavila je kupnju EU info kioska, koji se nalazi u zgradi PORE, a djelatnice koje su u okviru projekta educirane za EU informatore pružit će sve informacije vezane za EU pitanja i korištenja EU fondova za javni, privatni i civilni sektor.

Ujedno je dogovoren daljnji tijek radionica koje će se održavati u okviru projekta EU Compass. PORA će u narednom razdoblju održati tri info dana, tri radionice za razvijanje projektnih ideja i jedan trening za upravljanje projektnim ciklusom namijenjen javnom, privatnom i civilnom sektoru.

eucompasstzit1eucompasstzit2eucompasstzit3

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci