20 sij 2012

ODRŽAN SEMINAR EU FONDOVI – POTPORA POVEĆANJU KONKURENTNOSTI HRVATSKOG MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA

Dana 20. siječnja 2012. godine u okviru provedbe projekta “Obrazovanje za poduzetništvo” za 2011. godinu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je seminar na temu EU fondovi – Potpora povećanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva.

Seminar je održan sa svrhom informiranja poduzetnika o dodjeli bespovratnih sredstava iz EU fondova po natječaju „Potpora povećanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva“. Natječaj je objavljen u okviru IPA komponente IIIc programa jačanje konkuretnosti za 2011. godinu, a poduzetnicima je ukupno na raspolaganju  3 milijuna EUR-a bespovratnih sredstava.

Cilj natječaja je jačanje konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva kroz poticanje ulaganja u nove procese i tehnologije koje promiču zeleno gospodarstvo te jačanje razvojnih potencijala za nove i konkurentne proizvode u skladu sa zaštitom okoliša.

Poduzetnicima je prezentiran cijeli natječaj, detaljno su upoznati s Uputama za prijavitelje te obrascom za prijavu projekta te na koji način moraju planirati budget koji će se morati priložiti ukoliko će biti pozvani u drugi krug.

Seminaru su prisustvovala 42 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije. 

Izvođač je bila PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja  za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

 

pk1pk2pk3pk4pk5pk6pk7

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci