10 sij 2012

NAJAVA 17. PO REDU SAJMA “VIROEXPO 2012.”

Ovogodišnji 17. po redu Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2012. održat će se u Virovitici od 20. do 22. siječnja 2012. godine na sajamskom prostoru Viroexpo-a.

Sajam će se održati u organizaciji i pod pokroviteljstvom Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice, HGK Županijske komore Virovitica, HOK Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, a pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, resornih ministarstava, te Hrvatske turističke zajednice.

Na 17. Viroexpo-u sudjelovat će izlagači iz zemlje i inozemstva, odnosno iz ukupno 20 zemalja: Albanije, Austrije, BiH, Crne Gore, Češke, Hrvatske, Indije, Italije, Kine, Mađarske, Makedonije, Njemačke, Poljske, Rusije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Švedske i Turske, dok je zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpo-a Ukrajina.

Sajam će biti popraćen bogatim sadržajima kao što su kulturno-umjetnički program, izložbe, modna revija te stručna predavanja. Stručna predavanja održat će se u sajamskom prostoru, a teme će biti Nova regulativa EU – utvrđivanje GMO-a u medu, Izazovi i perspektive trgovinske djelatnosti u RH, Uloga internog audita u unapređivanju poslovanja poduzeća, Energija iz biomase.

Na sajmu će se održati i dvije javne tribine na teme Mogućnosti i mobilnost mladih u EU i Poduzetništvo u EU uz prikaz IPA Grant sheme za poticanje konkurentnosti malih i srednjih poduzetnika.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica, na zajedničkom izlagačkom prostoru od 90 m2 unutarnjeg i 20 m2 vanjskog prostora, predstavit će se poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete Viroexpo 2012, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci