12 ruj 2011

NAJAVA POČETNOG SASTANKA PROJEKTA EU COMPASS

U okviru provedbe projekta EU Compass odobrenog za sufinanciranje u okviru drugog natječaja IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013., u ponedjeljak 12. rujna 2011. godine održat će se početni sastanak projektnih partnera u Zalaegerszegu u Mađarskoj.

Početnom sastanku prisustvovat će i predstavnice PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, koja je ujedno projektni partner.

Prije početnog sastanka održat će se konferencija za novinare s početkom u 10,00 sati, na kojoj je predviđeno predstavljanje projektnih partnera, prezentacija projekta EU Compass, te mogućnosti za izjave predstavnika svih projektnih partnera.

Početni sastanak je predviđen u 13,00 sati, a na njemu će se raspravljati o rasporedu aktivnosti i događanja za prvo razdoblje provedbe projekta, te o projektnoj dokumentaciji i drugim međusobnim konzultacijama projektnih partnera vezanim uz projekt.

Cilj projekta EU Compass je promocija pristupanja Republike Hrvatske u EU kroz jačanje poslovnih veza i tržišta temeljenog na znanju, te kroz prijenos znanja i iskustva mađarskih partnera u korištenju EU sredstava.

Vodeći partner projekta je Zaklada županije Zala za promociju poduzetništva

Projektni partneri su: Poduzetnički centar Županije Somogy, Gospodarska i industrijska komora županije Zala, HGK Županijska komora Varaždin, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije

Ukupna vrijednost projekta iznosi 200.487,93 EUR, a ukupno predviđeno trajanje projekta je 12 mjeseci.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci