13 sij 2011

NAJAVA 16. PO REDU SAJMA „VIROEXPO 2011.“

Ovogodišnji 16. po redu Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2011. održat će se u Virovitici od 21. do 23. siječnja 2011. godine u prostorima Poslovnog centra Virovitica d.o.o. na adresi Vukovarska 13.

Generalni pokrovitelj sajma je Vlada Republike Hrvatske, dok su ostali pokrovitelji Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva i Hrvatska turistička zajednica.

Organizatori sajma su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK-Županijska komora Virovitica i HOK Područna obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Zemlja partner ovogodišnjeg 16. sajma je Republika Makedonija.

Na sajmu će nastupiti izlagači iz 19 zemalja: Albanije, Austrije, BiH, Crne Gore, Češke, Hrvatske, Indije, Italije, Kine, Mađarske, Makedonije, Njemačke, Poljske, Rusije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske i Ukrajine.

Izlagači će se predstaviti na ukupno 5.100 četvornih metara unutarnjeg izlagačkog prostora raspoređenog u dva paviljona i na 22.000 m² vanjskog izlagačkog prostora..

Sajam će biti popraćen mnogobrojnim zanimljivostima kao i stručnim predavanjima koja će se održati u sajamskom prostoru, a teme će biti: Kontrola rasta i rodnosti jabuke, Društveno odgovorno poslovanje kao segment cjelovitog upravljanja kvalitetom, Binarni sustavi visokog obrazovanja i njegova prepoznatljivost u hrvatskoj gospodarskoj praksi, Kako biti uspješan na sajmu, Razvoj ruralnih područja u kontekstu pristupanja RH u EU.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK-Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK-Županijske komore Koprivnica, na zajedničkom izlagačkom prostoru od 90 m2 unutarnjeg i 20 m2 vanjskog prostora, predstaviti će se 25 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije.

Izlagači s područja Koprivničko-križevačke županije koji će nastupiti na sajmu su:

1. “LIMEX”, obrt za vodu, grijanje, elektroinstalacije, limarski i infrastrukturni radovi, vl. Tomislav Jakopanec, Koprivnica

2. “ŠPORČIĆ”, trgovina i servis, vl. Stjepan Šporčić, Rovišće

3. “PAMPA-TEA”, proizvodnja, trgovina, istraživanje i obrada podataka, vl. Krešimir Krznarić, Koprivnica

4. MEHANIČKA RADIONICA, vl. Tihomir Pavunić, Prugovac

5. “KAMIVA”, zajednički obrt za poljop. proizvodnju, preradu i kućnu radinost, vl. Vatroslav Vrban i Miroslav Vrban, Koprivnički Ivanec

6. “KUKI-PAL”, proizvodnja eko potpaljivača ogrijeva i sredstava za dimljenje pčela, vl. Vjekoslav Kukec, Koprivnica,

7. Samostalna djelatnost “PELC”, vl. Marijan Šinko, Miholjanec

8. OPG ANKICA MAĐERIĆ, Koprivnica

9. OPG PLATUŽIĆ, Križevci

10. OPG ŠTEFICA TUKŠA, Gornja Rijeka

11. OPG REGOVIĆ, Đurđevac

12. ASISTOR d.o.o., Orehovec

13. “VIAS” d.o.o., Koprivnica

14. STOČARSTVO VIŠAK, vl. Kruno Višak

15. Udruga “STARI ZANATI”, Koprivnica

16. OPG ANDREJA GROŠEK, Glogovac

17. ZDENKINI MEDENJACI, svječarski i medičarski obrt, vl. Berislav Vrban Koprivnica

18. DOMAĆA RADINOST, vl. Ivan Pajtak, Đurđevac

19. OPG ANETA PENZAR, Đurđevac

20. OPG ANĐELKA KRANJEC Kloštar Podravski

21. PUZ “LUBIN”, vl. Luka Čukljaš, Đurđevac

22. ZADRUGA PODOLSKI, poljoprivredna proizvodnja i usluge, Križevci

23. RESTORAN “KLAS”, vl. Mirjana Šeb-Čižmešija, Koprivnica

24. “DKSOUND”, obrt za iznajmljivanje audio video opreme, vl. Darko Kozjak, Koprivnica

25. KALNIČANKA PROIZVODI d.o.o., Kalnik

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije, koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete Viroexpo 2011, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci