27 srp 2009

ORGANIZACIJA ZAJEDNIČKOG NASTUPA PROIZVOĐAČA VOĆA I VOĆNIH PRERAĐEVINA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 4. MEĐUNARODNOM VOĆARSKOM SAJMU U DONJEM KRALJEVCU

U organizaciji Općine Donji Kraljevec, Agronomskog fakulteta iz Zagreba i Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu ove godine će se od 04. do 06. rujna održati 4. Međunarodni voćarski sajam.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i u svom programu predstaviti će voće i voćne sadnice, strojeve za proizvodnju, preradu i zaštitu voća, sisteme za skladištenje i čuvanje voća, sisteme za obranu od tuče i sustave navodnjavanja, a biti će popraćen i raznim dodatnim sadržajima kao što su okrugli stolovi, prezentacije i izložbe.

Pokrovitelji ovogodišnjeg sajma su Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Međimurska županija i Hrvatska gospodarska komora.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove će godine organizirati zajednički nastup proizvođača voća i voćnih prerađevina iz Koprivničko-križevačke županije na sajmu.

Za dodatne informacije o sajmu, kao i  prijave obratite se osobno u PORU ili na  tel. 621-978  zaključno s 10. kolovoza 2009. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci