26 srp 2009

POZIV PODUZETNICIMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA NASTUP NA 17. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU U GUDOVCU

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja ove će se godine održati 17. po redu jesenski međunarodni bjelovarski sajam. Sajam će se ove godine održati od 11. do 13. rujna 2009. godine, na sajamskom prostoru u Gudovcu. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji, odnosno međunarodni stočarski, gospodarski i obrtnički sajam sa najvećom ponudom poljomehanizacije na jednom mjestu.

Na izložbenom prostoru od preko 30 000 četvornih metara predstaviti će se preko 500 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. U sklopu sajma održavati će se i sedamnaesta po redu državna stočarska izložba te 9. Kon-tur, Sajam kontinentalnog turizma. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u prosjeku je posjećen sa preko 50 000 posjetitelja.    

I ove godine PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s partnerima HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica, organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 17. po redu jesenskom međunarodnom Bjelovarskom sajmu u Gudovcu.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike čija je djelatnost vezana uz poljoprivredu te koji žele izlagati na zajedničkom izložbenom prostoru Koprivničko-križevačke županije da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel.: 048/621-978 zaključno s 03. kolovoza 2009. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci