17 srp 2007

2. MEĐUNARODNI VOĆARSKI SAJAM DONJI KRALJEVEC

Općina Donji Kraljevec po drugi put organizira Međunarodni voćarski sajam koji će se održavati od 31. kolovoza do 2. rujna 2007. godine u Sportskoj dvorani u Donjem Kraljevcu. Tema sajma posvećena je samom početku voćarstva, a to je «voćna sadnica». Sajam ima izložbeno prodajni karakter, a u programu izlaganja bit će voćne sadnice, svježe voće, sušeno voće i voćne prerađevine, strojevi za preradu voća, specijalizirani strojevi za proizvodnju i zaštitu voća, sistemi za navodnjavanje, sistemi za obranu od tuče, sistemi za obranu od mraza, sistemi za skladištenje i čuvanje voća, zaštitna sredstva i specijalizirana gnojiva. Tijekom sajma bit će organizirani i različiti popratni sadržaji, i to: okrugli stolovi i stručni skupovi, promocije i prezentacije te izložbe.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji organizirat će zajednički nastup na sajmu.

Sve dodatne informacije u vezi voćarskog sajma možete dobiti u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, tel: 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci