16 srp 2007

PORA ODABRANA ZA PARTNERSKU INSTITUCIJU U OKVIRU PROJEKTA «MREŽA KONZULTANATA»

Odlukom HAMAG-a Hrvatske agencije za malo gospodarstvo od 11. srpnja 2007. PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja odabrana je kao partnerska institucija za provedbu mjere sufinanciranja konzultantskih usluga projekta Mreža konzultanata.

Projekt Mreža konzultanata predstavlja oblik državne pomoći ciljnim grupama – poduzetnicima početnicima i poduzetnicima u fazi rasta i razvoja kako bi lakše započeli poduzetnički pothvat ili unaprijedili poslovanje. Provedbu  Projekta vrši HAMAG u suradnji s partnerskim institucijama  koje će provoditi sufinanciranje konzultanskih usluga putem izdavanja vaučera ciljnim skupinama koje posluju na području njihove županije.

Sufinancirane konzultantske usluge, prema Popisu konzultantskih usluga, nude i obavljaju samo konzultanti koji su certificirani prema Mjeri certificiranja konzultanata za malo gospodarstvo.

PORA Razvojna agencija kao odabrana partnerska institucija po projektu Mreža konzultanata izdavati će vaučere. 

Korisnici usluga  – poduzetnici početnici i poduzetnici u fazi rasta i razvoja će birati  certificiranog konzultanta prema popisu iz Registra, te će nakon realizirane usluge i plaćene fakture konzultantu od HAMAG-a temeljem vaučera tražiti povrat sredstava u visini subvencije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci