26 ruj 2023

DRŽAVNI ZAVOD ZA INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO – OBAVIJEST O ODRŽAVANJU OPĆEG TEČAJA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA

Državni zavod za intelektualno vlasništvo u suradnji sa Svjetskom organizacijom za intelektualno vlasništvo omogućava pohađanje ovog tečaja na hrvatskom jeziku (oznaka tečaja: DL-101HR), kako bi isti bio dostupan široj javnosti u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Opći tečaj intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu (on-line) Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (oznaka tečaja: DL-101) jedan je od najpopularnijih oblika općeg obrazovanja iz ovog područja, koji je do sada završilo više od 350.000 polaznika diljem svijeta.

Tečaj obuhvaća sva važnija područja intelektualnog vlasništva, kao i potrebna znanja o sprječavanju povreda prava intelektualnog vlasništva.

Opći tečaj intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu biti će održan u periodu od 09. listopada do 19. studenoga 2023. godine i besplatan je.

Prijave na tečaj vrše se putem interneta, biti će otvorene 25. rujna 2023. godine i traju do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Završni ispit održat će se (također on-line) od 20. do 22. studenoga 2023. godine.

Za sva pitanja vezana uz tečaj DL101HR molimo obratite se administratoru na adresu elektroničke pošte: [email protected]

Više informacija o prijavama dostupno je OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci