20 ruj 2022

ZA REKONSTRUKCIJU STOMATOLOŠKE ORDINACIJE U SVETOM IVANU ŽABNU DOMU ZDRAVLJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ODOBRENO 150.000,00 HRK

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Odluku o odabiru projekata prijavljenih na Poziv za iskaz interesa prema Programu ulaganja u zajednicu.

Cilj Programa ulaganja u zajednicu je ulaganje u projekte koji se odnose na obnovu, adaptaciju i rekonstrukciju građevina javne namjene i čija će provedba pridonijeti jačanju socijalne kohezije, očuvanju kulturne baštine i vjerskih sloboda.

Poziv za iskaz interesa prema Programu ulaganja u zajednicu Ministarstvo je objavilo 23. svibnja 2022. godine, a prihvatljivi podnositelji zahtjeva bile su javne ustanove iz područja obrazovanja, zdravstva i kulture, kojima temeljni cilj osnivanja i djelovanja nije stjecanje dobiti te vjerske zajednice i ustanove kojima su osnivači vjerske zajednice, vlasnici građevina u kojima se provode aktivnosti za zadovoljenje obrazovnih, zdravstvenih, kulturnih, karitativnih i vjerskih potreba u zajednici. Sredstva su bila namijenjena za nadogradnju, obnovu, adaptaciju, rekonstrukciju i povećanje energetske učinkovitosti prihvatljivih građevina tj. građevina sakralne i javne namjene u vlasništvu prihvatljivih podnositelja koji služe za zadovoljenje obrazovnih, zdravstvenih, kulturnih, karitativnih i vjerskih potreba u zajednici.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije pružila je stručnu pomoć Domu zdravlja Koprivničko-križevačke županije u pripremi dokumentacije za prijavu na Poziv za iskaz interesa prema Programu ulaganja u zajednicu.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci