12 lip 2018

OBJAVLJENI REZULTATI JAVNOG POZIVA ZA DOSTAVU PRIJEDLOGA PROJEKATA GRADOVA I OPĆINA ZA POTICANJE RAZVOJA KOMUNALNOG GOSPODARSTVA I UJEDNAČAVANJE KOMUNALNOG STANDARDA U 2018. GODINI MINISTARSTVA GRADITELJSTVA I PROSTORNOGA UREĐENJA

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je 11. lipnja 2018. godine popis odabranih projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava usmjerenih na poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda na području jedinica lokalne samouprave.

Dana 26. veljače 2018. godine Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je Javni poziv za dostavu prijedloga projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2018. godini. Prihvatljive aktivnosti bile su: izrada projektne i druge tehničke dokumentacije za izvođenje objekata i uređaja komunalne infrastrukture i izvođenje većih zahvata na investicijskom održavanju komunalne infrastrukture; izvođenje radova i ugradnja uređaja komunalne infrastrukture, izvođenje radova na investicijskom održavanju komunalne infrastrukture te uređenje javnih površina, nerazvrstanih cesta, javne rasvjete i drugih javnih prostora i drugih objekata koji pridonose podizanju razine javnih usluga i poboljšanju kvalitete življenja u naseljima jedinice lokalne samouprave; nabava opreme i strojeva kojom će se znatno poboljšati kvaliteta isporuke komunalne usluge, komunalnog standarda odnosno obavljanje određene komunalne djelatnosti te nabavka druge komunalne opreme za javne površine naselja.

„PORA“ KKŽ je s ciljem informiranja potencijalnih prijavitelja i što većeg broja prijava s područja Koprivničko-križevačke županije dana 28. veljače održala prezentaciju poziva te ponudila stručnu i tehničku pomoć u pripremi zahtjeva.

Prema objavljenim rezultatima Ministarstvo je odobrilo financiranje za ukupno 11 projekata iz Koprivničko-križevačke županije u ukupnom iznosu od 2.466.000,00 kn i to kako slijedi:

Tablica

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci