15 ruj 2017

TEHNOLOŠKI PARK KRIŽEVCI

tpkz veci

Projekt „Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“ je odobren za financiranje u okviru natječaja „Razvoj poslovne infrastrukture“, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Nositelj projekta: Križevački poduzetnički centar d.o.o.

Projektni partner: PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji

Trajanje projekta: 18 mjeseci, od 01.09.2017. do 28.02.2019. godine

Ukupna vrijednost projekta: 1.617.437,12 kn

Sufinanciranje od strane EU je 91,79%

Opći cilj projekta: Podići razinu konkurentnosti poduzeća Sjeverozapadne Hrvatske na temelju „pametne“ specijalizacije regije i podizanja kompetencija stanovništva te pokrenuti održivi ekonomski rast, pozitivnu poduzetničku klimu i rast zapošljavanja na širem području Križevaca (Koprivničko-križevačka županija) s orijentacijom na djelatnosti visoke dodane vrijednosti.

Specifični cilj projekta: Razvoj i poboljšanje kvalitete poduzetničko poslovne infrastrukture u gradu Križevcima.

Projektne aktivnosti uključuju opremanje 8 zajedničkih unutarnjih prostorija te uređenje vanjskog prostora Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci, a sve kako bi se poboljšala poslovna infrastruktura i privukli postojeći i novi poduzetnici. Na taj će se način dugoročno utjecati na stvaranje pozitivne poduzetničke klime, ali i razvoj grada Križevaca te otvaranje novih radnih mjesta.

logo donji jacanje kapaciteta

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“


POVEZANE OBJAVE:

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci