27 velj 2019

ZAVRŠNOM KONFERENCIJOM OBILJEŽENA USPJEŠNA PROVEDBA PROJEKTA „OPREMANJE RAZVOJNOG CENTRA I TEHNOLOŠKOG PARKA KRIŽEVCI“

tpkz veci

Dana 26. veljače 2019. godine završnom konferencijom projekta „Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“ održanom u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci prezentirane su uspješno provedene aktivnosti.

Završnu konferenciju pozdravnim riječima otvorila je Melita Birčić, ravnateljica PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, a nakon nje sve prisutne pozdravili su Danijel Šaško, zamjenik gradonačelnika grada Križevaca te Ratimir Ljubić, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije. Realizaciju projekta predstavio je Tihomir Hodak, direktor Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. te poveo sve zainteresirane sudionike u obilazak novoopremljenog Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci.

Ukupna vrijednost projekta „Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“ je 1.617.437,12 kn sa stopom sufinanciranja od strane Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 91,79%. Nositelj je Križevački poduzetnički centar d.o.o., a projekt je provođen u partnerstvu sa POROM Regionalnom razvojnom agencijom Koprivničko-križevačke županije. Projektom opremanja poboljšana je kvaliteta poduzetničko poslovne infrastrukture, stvoreni su bolji preduvjeti za poslovanje poslovnim subjektima u Koprivničko-križevačkoj županiji te se dugoročno utjecalo na razvoj poduzetničke klime.

Aktivnostima projekta opremljena je velika konferencijska dvorana sa audio-vizualnom opremom, montirane su prevoditeljske kabine sa sustavom simultanog prijevoda te dodatnom opremom čime je omogućeno održavanje međunarodnih konferencija uz dvije manje dvorane sa mobilnim staklenim pregradama. Nabavljeni su info monitori i info ploča, postavljene su RFID brave te sustav video nadzora. Projektom su poduzetnicima na raspolaganje stavljeni novi plinski viličar te manji ručni električni viličar. Vanjski prostor oko Razvojnog centra i tehnološkog parka hortikulturno je uređen te su instalirana parkirališta za bicikle, info kiosk i pametna klupa. Unutrašnjost je uređena zajedničkim namještajem, malim kućanskim aparatima, sjenilima za zajedničke prostore te natpisima za označavanje prostora.

jacanje kapaciteta logici

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci