19 ruj 2017

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA „OPREMANJE RAZVOJNOG CENTRA I TEHNOLOŠKOG PARKA KRIŽEVCI“

 

tpkz veci

rcitpkz

Dana 19. rujna 2017. godine u prostorima Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci održana je početna konferencija projekta „OPREMANJE RAZVOJNOG CENTRA I TEHNOLOŠKOG PARKA KRIŽEVCI“. Prijavitelj projekta je Križevački poduzetnički centar d.o.o., dok je projektni partner „PORA“ KKŽ.

U uvodnom dijelu konferencije sve prisutne je pozdravio direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak koji je rekao kako se ovaj projekt nastavlja na onaj kojim je izgrađen Razvojni centar i tehnološki park te će se sada opremanjem istog dodatno utjecati na privlačenje poduzetnika, posebice iz okolice grada Zagreba. Nakon njega, prisutne je pozdravila i ravnateljica „PORE“ KKŽ Melita Birčić koja je izrazila zadovoljstvo partnerstvom u ovom projektu koje je rezultiralo uspješnom prijavom, a dobra suradnja će se nastaviti i kroz provedbu. Gradonačelnik grada Križevaca Mario Rajn je kazao kako je zadovoljan što će se provedbom ovog projekta omogućiti još bolji uvjeti za poduzetnike koji već djeluju unutar Razvojnog centra i tehnološkog parka, ali i za nove poduzetnike koji će se tek priključiti. Na kraju je prisutne pozdravio i zamjenik župana KKŽ Ratimir Ljubić koji je izrazio zadovoljstvo izgrađenim Razvojnim centrom i tehnološkim parkom i njegovim dosadašnjim funkcioniranjem te je naglasio kako će se opremanjem dodatno poboljšati kvaliteta poduzetničko poslovne infrastrukture, čime se omogućava razvoj grada i županije te se otvaraju nova radna mjesta.

U radnom dijelu konferencije direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak je predstavio projekt i projektne aktivnosti te se zahvalio svima koji su na bilo koji način dali doprinos ovom projektu.

Podsjećamo da će se kroz projekt „OPREMANJE RAZVOJNOG CENTRA I TEHNOLOŠKOG PARKA KRIŽEVCI“ opremiti 8 zajedničkih unutarnjih prostorija i urediti vanjski prostor Razvojnog centra i Tehnološkog parka Križevci, a sve kako bi se poboljšala poslovna infrastruktura i privukli postojeći i novi poduzetnici. Ukupna vrijednost projekta je 1.617.437,12 kuna te je sufinanciran u iznosu od 91,79%. Trajanje projekta je 18 mjeseci.

 

20170919 090813

20170919 090856

20170919 091014

 

 

 

 

jacanje kapaciteta logici

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci