05 ruj 2017

„PORA“ KKŽ ODRŽALA RADNI SASTANAK S PREDSTAVNICIMA OPĆINE KOPRIVNIČKI IVANEC

Dana 04. rujna 2017. godine „PORA“ KKŽ održala je drugi u nizu radni sastanak s predstavnicima Općine Koprivnički Ivanec kojem je nazočio načelnik Općine Koprivnički Ivanec Mario Švegović sa suradnicima.

Radni sastanak održan je u okviru provedbe projekta „Jačanje kapaciteta dionika regionalnog razvoja za apsorpciju EU sredstava u Koprivničko-križevačkoj županiji“, s ciljem informiranja jedinica lokalne samouprave o mogućnostima financiranja razvojnih projekata iz ESI fondova. Osim toga tema radnog sastanka bio je i strateški dokument Općine Koprivnički Ivanec Programu ukupnog razvoja Općine Koprivnički Ivanec 2014.-2020. godine, planirani razvojni projekti koji se nalaze u dokumentu i njihov unos u bazu razvojnih projekata MRRFEU-a te korištenje Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini.

Ravnateljica „PORE“ KKŽ istaknula je kako se očekuje raspisivanje natječaja za izradu projektno-tehničke dokumentacije što je važno za jedinice lokalne i regionalne samouprave da bi imali spremnu dokumentaciju kod apliciranja projekata na određene natječaje te uputila poziv predstavnicima Općine da koriste savjetodavnu podršku „PORE“ KKŽ za pripremu i provedbu EU projekata.

ivanec1ivanec2

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci