01 velj 2017

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 22. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POLJOPRIVREDE VIROEXPO

Ovogodišnji 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO održat će se od 24. veljače do 26. veljače 2017. godine na novoj (privremenoj) lokaciji u Ulici Matije Gupca 78, unutar prostora Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici (bivša vojarna).

VIROEXPO je jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova u Hrvatskoj i regiji, a zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Republika Češka. Sajam se održava na 4.000 m² uređenog unutarnjeg izlagačkog prostora te vanjskog prostora namijenjenog uglavnom za poljoprivrednu mehanizaciju. U okviru Sajma održat će se razna stručna predavanja, tematske radionice za djecu, plesni nastupi, frizersko-modna revija te izbor najuređenijeg izložbenog prostora sajma. Na prošlogodišnjem, 21. sajmu VIREOXPO predstavilo se 747 izlagača iz 25 zemalja, dok je sajam posjetilo više od 26.000 posjetitelja.

U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijske komore Koprivnica, na zajedničkom izlagačkom prostoru i ove godine predstavit će se poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja sufinanciraju organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na 22. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO, da se jave zaključno do 07. veljače 2017. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel. 048/621-978 ili e-mail: [email protected] .

PRIVITAK:

1. Prijavnica

PORA KCOK

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci