10 lip 2016

ODRŽAN ČETVRTI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA RUKA POMOĆI

logici-ruka-pomoci

U okviru provedbe projekta RUKA POMOĆI, dana 10. lipnja 2016. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je četvrti sastanak projektnih partnera.

Sastanku su prosustvovali predstavnici svih projektnih partnera, a tema sastanka bio je rad na pripremi i prikupljanju dokumentacije za izradu 6. Zahtjeva za nadoknadom sredstava (Izvješća). PORA KKŽ je ovom prilikom Prijavitelja i projektne partnere podsjetila na način izrade istog. Također se razgovaralo o provedenim, aktualnim te nadolazećim projektnim aktivnostima. Prisutni su se osvrnuli na probleme na koje su naišli tijekom provedbe, te načinu na koji će ih ubuduće riješavati.

Podsjećamo da je Prijavitelj projekta RUKA POMOĆI Klub za starije osobe „Mariška”, a projektni partneri su Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te Gradsko društvo Crvenog križa Križevci. Ukupna vrijednost projekta je 1.318.913,16 kn te je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Projekt traje 14 mjeseci, a cilj je doprinijeti razvoju socijalnih usluga na području Koprivničko-križevačke županije.

 

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci