23 ožu 2016

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA VRIJEDNE RUČICE ODRŽAN USKRSNI SAJAM

logici-vrijedne-rucice

U subotu, 19. ožujka 2016. godine na središnjem gradskom trgu u Koprivnici održan je Uskrsni sajam dječjih radova u organizaciji Dječjeg vrtića Tratinčica Koprivnica te Obrtničke škole Koprivnica i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja kao projektnih partnera.

Sajam je održan u okviru provedbe projekta VRIJEDNE RUČICE odobrenog za financiranje iz Europskog socijalnog fonda. Navedeni sajam jedna je od predviđenih projektnih aktivnosti putem koje se promovira poduzetnička kultura te dječje stvaralaštvo i kreativnost. Na sajmu su posjetitelji mogli vidjeti dječje radove koji su se izrađivali sve od studenog prošle godine. Pažnju posjetitelja posebno su zaokupljale oslikane svilene marame, ukrasni radovi u gipsu te okviri, pladnjevi, vješalice i kutijice nastale u decoupage tehnici.

Od projektnih aktivnosti u narednom periodu preostaje još organizacija posjeta vrtićke djece obrtnicima s područja grada Koprivnice, posjet Udruzi starih zanata u Hlebinama te organizacija Izložbe rukotvorina malih poduzetnika.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

a1a2a3

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci