24 ožu 2016

ODRŽAN TREĆI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA RUKA POMOĆI

logici-ruka-pomoci

U okviru provedbe projekta RUKA POMOĆI, dana 23. ožujka 2016. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je treći sastanak projektnih partnera.

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih projektnih partnera, a tema sastanka bio je rad na pripremi i prikupljanju dokumentacije za izradu trećeg Zahtjeva za nadoknadom sredstava (izvješća) s obzirom na to da se izvještajno razdoblje bliži kraju. PORA KKŽ je ovom prilikom Prijavitelja i projektne partnere podsjetila na način izrade istog. Također se razgovaralo i o aktualnim projektnim aktivnostima, a to su nabava opreme za rad gerontodomaćica (bicikli i koslilice) te nabava info pulta.

Podsjećamo da je Prijavitelj projekta RUKA POMOĆI Klub za starije osobe „Mariška”, a projektni partneri su Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te Gradsko društvo Crvenog križa Križevci. Ukupna vrijednost projekta je 1.318.913,16 kn te je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Projekt traje 14 mjeseci, a cilj mu je doprinijeti razvoju socijalnih usluga na području Koprivničko-križevačke županije.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci