05 srp 2016

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA VRIJEDNE RUČICE

logici vrijedne rucice

Dana 05. srpnja 2016. u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja u Koprivnici održana je Završna konferencija projekta VRIJEDNE RUČICE. Projekt VRIJEDNE RUČICE odobren je za financiranje u okviru natječaja „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“ iz Europskog socijalnog fonda. Projekt ukupne vrijednosti 286.382,15 kn provodi se od 21. srpnja 2015. godine, a službeno traje do 20. srpnja 2016. godine. Prijavitelj projekta i vodeći partner je Dječji vrtić Tratinčica, dok su projektni partneri Obrtnička škola Koprivnica te PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Na početku konferencije sve prisutne pozdravila je ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić koja je izrazila zadovoljstvo uspješnom suradnjom s projektnim partnerima te provedenim projektom. Pozdravne riječi uputila je ispred Prijavitelja ravnateljica Dječjeg vrtića Tratinčica koja je imala samo riječi pohvale za sve projektne partnere uključene u projekt te istaknula važnost nastavka daljnje suradnje na novim projektima. Pozdravne riječi uputili su i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal te zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec kao i ravnatelj Obrtničke škole Koprivnica Ratimir Ljubić. Svi govornici su izrazili zadovoljstvo uspješno provedenim projektom i suradnjom projektnih partnera te su istaknuli kako samo partnerstvo među institucijama dovodi do izvrsnih rezultata te da se nadaju da će takvih uspješnih suradnji i projekata biti i u budućnosti.

Radni dio konferencije započeo je s prezentacijom odgajateljice iz Dječjeg vrtića Tratinčica Bojane Kežman, koja je predstavila sve projektne aktivnosti i rezultate te izrazila zadovoljstvo provedenim projektom i stečenim novim iskustvom. Detaljno su predstavljene sve projektne aktivnosti u kojima su sudjelovali mali vrtičarci te svi radovi koje su izradili tijekom provedbe projekta.

Konferenciji je prisustvovala i grupa djece Dječjeg vrtića Tratinčica Koprivnica koji su svojim prisustvom uvelike pridonijeli uspješnom formalnom obilježavanju kraja projekta.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

IMG 7641

IMG 7633IMG 3557IMG 3551IMG 7654

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci