21 ožu 2016

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „PODUZETNIK ZA PET“ ODRŽAN SAJAM UČENIČKIH ZADRUGA

logici-poduzetnik-za-pet

 

U okviru provedbe projekta „PODUZETNIK ZA PET” dana 19. ožujka 2016. godine u Strukovnoj školi Đurđevac održan je sajam učeničkih zadruga.

Na sajmu je sudjelovalo desetak učeničkih zadruga osnovnih i srednjih škola s područja Republike Hrvatske koje su tu predstavile proizvode koje njihovi učenici izrađuju, poput voćnih prerađevina, uskrsnih pisanica, kozmetičkih proizvoda, suvenira i ostalih rukotvorina.

Sajam je otvorila gđa Melita Ivančić, pročelnica Službe ureda župana u Koprivničko-križevačkoj županiji, koja je ujedno iskazala zadovoljstvo i pohvalila ovu inicijativu koja ima za cilj poticanje poduzetničkih vještina učenika osnovnih i srednjih škola.

Prisutne je ispred nositelja projekta pozdravio ravnatelj Strukovne škole Đurđevac, gospodin Mirko Peršinović te partneri u projektu gđa Melita Birčić, ravnateljica „PORE” KKŽ i gospodin Božo Barać, tajnik HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Ispred grada Đurđevca učenicima i ostalim prisutnima obratio se i gradonačelnik grada Đurđevca gospodin Željko Lacković.

Organizacija ovog sajma samo je jedna od projektnih aktivnosti koje se provode u okviru projekta „PODUZETNIK ZA PET” vrijednog 288.087,71kn, a koji je odobren za financiranje u okviru natječaja „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt” iz Europskog socijalnog fonda.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

IMG 2677IMG 2681IMG 2685IMG 2704IMG 2711IMG 2717IMG 2720IMG 2721

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci