18 velj 2016

NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA „21. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POLJOPRIVREDE – VIROEXPO 2016.“

„PORA” Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 21. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2016. koji će se održati od 26. do 28. veljače 2016. godine na sajamskom prostoru Viroexpo-a u Virovitici.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije ukupne površine 103 m² unutarnjeg i vanjskog izlagačkog prostora, svoje će proizvode i usluge predstaviti 27 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom prostoru troškove izlaganja sufinanciraju organizatori zajedničkog nastupa „PORA” Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica.

Pokrovitelj ovogodišnjeg sajma Viroexpo je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, a zemlja partner je Republika Kosovo.

Svečano otvorenje sajma održat će se u petak, 26. veljače 2016. godine u 11,00 sati.

Uz prodajno izložbeni dio, tijekom prvog i drugog dana sajma, eminentni stručnjaci iz područja stočarstva i ekonomije iz SR Njemačke i Republike Hrvatske održat će stručna predavanja na sljedeće teme:

• Kako postati uspješan poduzetnik u stočarstvu,
• Europski fondovi – put ka profitabilnom poslovanju,
• Iskustva s korištenjem EU fondova i drugih poticaja u unapređenju poslovnih rezultata farmi mliječnih krava,
• Zašto poljoprivredni proizvođač u Hrvatskoj mora postati moderan poduzetnik,
• Produktivnost proizvodnje svinja u Njemačkoj kao rezultat modernizacije objekata i unapređenja proizvodnih procesa,
• Registracija i odobravanje objekata u poslovanju s pčelinjim proizvodima,
• Značaj elektroničke trgovine u suvremenom poslovanju,
• Prepoznatljivost binarnog sustava visokog obrazovanja u RH,
• Mjerenje likvidnosti poslovnog subjekta.

Kao uvodni događaj, u četvrtak, 25. veljače 2016., održat će se gospodarski forum, a tijekom sva tri dana sajma održavat će se bogat kulturno zabavni program.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 21. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, VIROEXPO 2016., kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Privitak:
1. Popis izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci