27 sij 2016

ODRŽAN TREĆI SASTANAK KOORDINACIJSKOG ODBORA PROJEKTA „PARTNERSTVO ZA SVE”

logici

U srijedu, 27. siječnja 2016. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je treći sastanak Koordinacijskog odbora projekta „Partnerstvo za sve” koji je odobren u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II”.

Tijekom sastanka prezentirane su preostale aktivnosti u projektu. Do kraja provedbe projekta planirana je provedba 4 radionice za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala u Koprivničko-križevačkoj županiji za razdoblje 2014.-2020., 2 jednodnevne radionice – projektne klinike, 1 trodnevna radionica za visokoobrazovane nezaposlene osobe, dvodnevno studijsko putovanje u Austriju s ciljem razmjene iskustava i primjera dobre prakse, 1 sastanak Koordinacijskog odbora te aktivnosti vezane uz projektni menadžment i vidljivost projekta.

Zatim je prezentiran prijedlog ciljeva, prioriteta i mjera za Strategiju razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020., nakon čega je uslijedila kratka rasprava. Predložena su tri strateška cilja. Dogovoreno je da članovi Radne grupe svoja očitovanja na prijedlog strateškog okvira dostave do 10. veljače, a raspis mjera do 29. veljače 2016.

Sastanku Koordinacijskog odbora prisustvovali su predstavnici PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja kao nositelj projekta, predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci kao projektni partner, predstavnici HGK Županijske komore Koprivnica, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, Podravke d.d. i Obrtničke škole Koprivnica.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

IMG 1954IMG 1967

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci