18 ruj 2015

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „POMOZIMO JEDNI DRUGIMA“ ODRŽAN PRVI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U KRIŽEVCIMA

logo kz

U okviru provedbe projekta „POMOZIMO JEDNI DRUGIMA” koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda, u četvrtak, 17. rujna 2015. godine održan je prvi sastanak projektnih partnera. Nositelj projekta je Grad Križevci, a projektni partneri su Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci, Osnovna škola Vladimir Nazor iz Križevaca, zatim Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci te PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Projekt „POMOZIMO JEDNI DRUGIMA” osigurava 19 pomoćnika u nastavi za ukupno 21 dijete s teškoćama u razvoju s područja Grada Križevaca do kraja školske godine 2015./2016. Pomoćnici u nastavi započet će s radom u listopadu 2015. godine, nakon aktivnosti selekcije i programa uvođenja u rad.

Sastanku su prisustvovali članovi projektnog tima, a razgovaralo se o svim nadolazećim aktivnostima koje je potrebno provesti do kraja rujna 2015. godine, kao priprema za zapošljavanje 19 pomoćnika u nastavi.

Ukupna vrijednost projekta je 1.103.759,00 kn te navedeni iznos, sukladno kriterijima natječaja, predstavlja 92% bespovratnih EU sredstava za provedbu aktivnosti tijekom slijedećih 12 mjeseci.

logici novi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

DSCN7092

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci