31 kol 2016

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA POMOZIMO JEDNI DRUGIMA

LOGICI pomozimo

Dana 31. kolovoza 2016. godine u prostorima Velike vijećnice Grada Križevaca održana je Završna konferencija projekta POMOZIMO JEDNI DRUGIMA kojom je formalno obilježen završetak projekta koji se provodi od rujna prošle godine.

Na početku konferencije sve prisutne je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Križevaca, Mladen Tenodi koji je ujedno i predstavio sve projektne aktivnosti i rezultate te se zahvalio svim projektnim partnerima, pomoćnicima u nastavi, mentorima i pedagozima koji su bili na bilo koji način uključeni u projektne aktivnosti. U drugom dijelu konferencije predstavnici partnera su izrazili zadovoljstvo provedenim projektom te istaknuli kako je suradnja između svih projektnih partnera bila više nego dobra i kako su djeca s teškoćama u razvoju uz podršku pomoćnika puno sretnija. Na kraju je sve prisutne pozdravio i gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg koji je također izrazio zadovoljstvo provedenim projektom te napomenuo kako se vrijednost društva mjeri upravo njegovim senzibilitetom prema onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Podsjećamo da je projekt POMOZIMO JEDNI DRUGIMA odobren za financiranje u okviru natječaja “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama” iz Europskog socijalnog fonda. Projekt ukupne vrijednosti 1.103.759,00 kn provodi se od 04. rujna 2015. godine, a službeno traje do 03. rujna 2016. godine. Prijavitelj projekta i Nositelj su Grad Križevci dok su projektni partneri PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, OŠ Ljudevita Modeca Križevci, OŠ „Vladimir Nazor“ Križevci te Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

IMG 2590

IMG 2594IMG 2599logici novi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu http://www.esf.hr/.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci