25 kol 2015

NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 23. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU

Ovogodišnji 23. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se u periodu od 11. do 13. rujna 2015. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma i najveći hrvatski poljoprivredni sajam.

U sklopu sajma održat će se i 7. po redu sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma LOREKO te najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – Državna stočarska izložba na kojoj će se izložiti najkvalitetnija grla goveda simentalske i holstein pasmine te konji, ovce, koze, svinje, perad i pčele. Najmlađi članovi iz stočarskih obitelji će uz pratnju roditelja pokazati vještine u predvođenju teladi na bambino kupu.

Sajam će ponuditi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu, kao i cijeli niz stručnih predavanja koja će se održavati tijekom sva tri dana održavanja sajma te bogat kulturno – umjetnički i zabavni program za sve posjetitelje.

Sukladno iskazanom interesu poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije za predstavljanje na ovogodišnjem Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica organiziraju zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na sajmu u Gudovcu.

Na ukupno 54 m² zatvorenog i 65 m² vanjskog izlagačkog prostora predstaviti će se 23 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja snose organizatori.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 23. po redu Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci