26 kol 2015

NATJEČAJ ZA DODJELU FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA PROJEKTNE AKTIVNOSTI HRVATSKIM KLASTERIMA KONKURENTNOSTI ZA 2015. GODINU

Natječaj za dodjelu financijskih sredstava za projektne aktivnosti Hrvatskim klasterima konkurentnosti za 2015. godinu raspisuje se s ciljem jačanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva kroz razvoj klastera konkurentnosti.

Odobrena sredstava će biti namijenjena za financiranje troškova provedbe projektnih aktivnosti razvoja Hrvatskih klastera konkurentnosti, čime se omogućava podizanje sektorske i regionalne konkurentnosti, internacionalizacija sektora i stvaranje nove dodane vrijednosti, te međusektorsko povezivanje, promocija odabranih sektora i njihovo brendiranje.

Za natječaj je osigurano 5 milijuna kuna, a sredstva će se dodijeliti izabranim prijaviteljima koji ispunjavaju uvjete iz natječaja. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom klasteru je 100.000,00 kuna, a najveći iznos 700.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijava je najkasnije do 30. rujna 2015. godine.

Više o navedenom natječaju i pripadajućim dokumentima, možete pronaći na slijedećem linku: http://www.mingo.hr/page/natjecaj-za-dodjelu-financijskih-sredstava-za-projektne-aktivnosti-hrvatskim-klasterima-konkurentnosti-za-2015-godinu.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci