15 svi 2015

ODRŽAN PETI KOORDINACIJSKI SASTANAK HRVATSKOG NACIONALNOG TIMA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA REThINK

Untitled copy

U organizaciji Regionalne razvojne agencije Međimurja REDEA-e održan je peti koordinacijski sastanak hrvatskog nacionalnog tima u okviru provedbe projekta REThINK, 14. svibnja 2015. godine u Čakovcu. Na sastanku su sudjelovali predstavnici svih projektnih partnera iz Hrvatske, odnosno Agencije za razvoj Varaždinske županije AZRE, Regionalne razvojne agencije Međimurje REDEA-e, Zagorske razvojne agencije ZARE, Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije ZACORDE te Razvojne agencije Podravine i Prigorja PORE.

Na početku sastanka kratko je prezentiran dosadašnji napredak u projektu, odnosno prezentirane su provedene projektne aktivnosti kao i izazovi koji su nastali prilikom provedbe istih. U nastavku su predstavljene aktivnosti koje će se provoditi u narednom periodu od kojih izdvajamo organizaciju train-the-trainer programa. Glavni organizator train-the-trainer programa u Hrvatskoj je Agencija za razvoj Varaždinske županije AZRA.

Organizacija train-the-trainer nastavnog plana podrazumijeva izradu programa osposobljavanja trenera te prilagođavanje istog potrebama dionika regionalnog razvoja. Uz glavnog organizatora hrvatski će partneri pomagati u samoj organizaciji, tj. osigurati potreban broj sudionika, a pružat će i tehničku pomoć kod izrade informativnih materijala te promocije programa.

LOGO PROGRAMA RETHING

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci