08 svi 2015

ODRŽAN 6. SASTANAK RADNE GRUPE ZA IZRADU ŽUPANIJSKE RAZVOJNE STRATEGIJE DO 2020. GODINE

Dana 08. svibnja 2015. godine održan je 6. sastanak Radne grupe za izradu nove Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije. Članovi Radne grupe raspravljali su o prijedlogu mjera i prioriteta, te ciljevima koji se žele ostvariti do 2020. godine.

Sukladno zaprimljenim prijedlozima od članova Radne grupe, te temeljem iskustva u provedbi i pripremi Izvješća o provedbi Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2011.-2013. godina PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja kao regionalni koordinator pripremila je Nacrt razrade mjera po prioritetima i ciljevima. Sastanku je nazočila i Maja Hranilović ispred tvrtke Ecorys d.o.o. Hrvatska koja je ugovoreni ex-ante evaluator za izradu Županijske razvojne strategije.

Predloženi ciljevi, prioriteti i mjere usklađeni su sa strateškim ciljevima Strategije Europa 2020., Operativnim programima „Konkurentnost i kohezija” i „Učinkoviti ljudski potencijali” te s Nacrtom Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

Nakon intenzivne rasprave svih članova Radne grupe dogovoreno je da će temeljem primjedbi i prijedloga, te nakon zaprimanja detaljne razrade svih predloženih mjera PORA objediniti i urediti cjelokupni materijal za slijedeću raspravu.

IMG 0280IMG 0266

IMG 0268

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci